sze
13

Elég vicces egy nem dolgozó kismamától azt hallani, hogy nem volt ideje blogot írni, de nálam tényleg ez a helyzet :) Jó jó, tudom, arra van időnk, amire szeretnénk, de ez valóban nem volt egy egyszerű időszak.

Mikor megfogant Janka eldöntöttük Tamással, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha Győrben lennénk a születés időszakában illetve az első pár évben. Így az utóbbi hónapok azzal teltek, hogy terveztük és megvalósítottuk a hazaköltözést - drága szüleim óriási segítségével.

Augusztus óta nem dolgozom, azóta pörgök csak igazán :) papírmunka, ügyintézés, orvoscsere, új védőnő, pakolás, szanálás...

A költözést szeptember első hétvégéjére terveztük és szerencsére továbbra is azt kell mondanom, hogy ott fent valaki mosolyog ránk, mert minden tökéletesen, a terv szerint zajlott. Ágiék és Petráék felajánlották a segítségüket (amit nem győzök elégszer megköszönni) így egy szuper pakolóbrigád és egy óriási autó állt rendelkezésünkre :) Utolsó héten összepakoltam, pénteken feljött anya Pestre, tartottunk egy csajos délelőttöt, befejeztük a pakolást és takarítást, majd egy szombat reggeli ázsiázás után megindult a költözés.

Hihetetlen gyorsasággal, kb fél óra alatt pakolták be az életünket az autóba, majd megjött Sándor, akinek átadtuk a kulcsokat és robogtunk is Győr felé.

Érdekes, az utolsó napokban nagyon rám jött a nosztalgia; furcsa volt belegondolni, hogy 4 évet éltünk ott kettesben abban a lakásban és most hopp - vége. Életünk rendkívül meghatározó szakasza mögött zártuk be az ajtót. Itt költöztünk össze, kezdtünk igazán csiszolódni egymáshoz és itt vágtunk bele a felnőtt életbe. Csodás időszak volt ez, de tudjuk, hogy most egy még jobb jön. És nem mellesleg a saját, nagyon szépen felújított lakásunkban lakunk majd egy sokkal élhetőbb városban. A lakás itt kisebb, az egyik szobát egy még ismeretlen harmadik személy bitorolja majd, de mégis tudjuk, így lesz nekünk igazán jó :)

Kb. 1 hét kellett, hogy gyönyörűen kitakarítsunk, kipakoljunk és szeptember 2. szombatján már itt is aludtunk. Kanapék, ágykeret még nincsenek, függönyök is 2 hét múlva jönnek, de ez már részletkérdés. A babaszoba majdnem kész van, ruhák kimosva, kivasalva, ma megveszem a maradék gyógyszertári cuccot, és utána tényleg már csak Jankának kell megérkeznie :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bogyoravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr123222817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ipike 2011.09.15. 10:51:19

Jajj Istenem, annyira izgalmas! Már megint a libabőrös lettem mikor olvastalak! jajj Katusom, olyan csodás minden és úúúgy örülök nektek!! :) Nagyon várom a ma esti randit, de az októbert még jobban! :)

agi0606 2011.09.15. 22:18:32

:)

Olyan csodásan össze volt pakolva, hogy egy szempillantás alatt ment az egész költözés. És nagyon jó kis nap volt:)

Nagyon szép az új lakás és Janka bababirodalma:)

És kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy itthon vagytok Katus:) Jó érzés.
És Jankát, bár még nem ismerem, szeretem és várom:)
süti beállítások módosítása